Cautare

1041 de rezultate pentru "hotel terra neptun" (3.71 secunde)
Metalhead.ro si prietenii de la Hotel Razvan si-au unit fortele pentru a raspunde solicitarilor venite din partea fanilor si le pun la dispozitie pachete promotionale, ce ofera pe langa bilet la concert si posibilitatea de cazare, la cele mai importante evenimente organizate de Metalhead.
In vremea aceasta, respectivii isi vad in continuare de relaxare, in doua vile de protocol din statiunea Neptun, secondandu-l pe premierul Calin Popescu Tariceanu.
In aceeasi zi, natiunea dezbatea pe toate partile incidentul de la Neptun, pe scurt, caftul de la miezul noptii dintre doi cheflii. ... Semneaza condica negresit la carciuma respectiva cand isi muta persoana cu prerogative de sef al statului la Neptun.
Autoritatea pentru Valorificarea Activelor Statului (AVAS) vrea sa vanda complexul hotelier Neptun, potrivit unei informatii furnizate de Mediafax. In acest sens, AVAS va mandata reprezentantul sau in Adunarea Generala a Actionarilor companiei Olimp Estival 2002 sa voteze vanzarea complexului Neptun, pentru ca firma sa evite intrarea in faliment.
Compania Olimp Estival va scoate la vanzare prin licitatie hotelul Neptun din statiunea Olimp, pretul de pornire fiind stabilit la sapte milioane de euro, fara TVA. Complexul Neptun cuprinde un hotel clasificat la trei stele, un restaurant si o piscina.
In cursul zilei de ieri s-a desfasurat sedinta de licitatie privind vanzarea complexului "Neptun" din statiunea de pe litoral cu acelasi nume. Licitatia a fost organizata de SC Olimp Estival 2002, proprietara complexului "Neptun".
Descoperirea reprezinta un nou record in domeniul cercetarii spatiale, deoarece este pentru prima data cand a fost identificat un sistem solar in care toate cele sapte planete ale sale au dimensiuni similare cu Terra.
Satelitul natural al Terrei se va afla la cea mai mica distanta fata de Terra din intregul an, la 357.040 de kilometri.
Noua planeta este cu circa 60% mai mare in diametru decat Pamantul, se afla la o distanta cu 5% mai mare decat Terra de soarele sau si primeste de la acesta cu 10% mai multa caldura. ... Cunoastem de-acum sute de planete care sunt similare cu Terra;
Situata foarte aproape de Neptun, Olimp este o statiune relativ noua (1972), cu un ansamblu arhitectural ultramodern.
"Am venit impreuna cu sotul si nepotelul si suntem cazati la Hotel "Hora" din Saturn. Inca din prima zi a trebuit sa ne luptam, in camera de hotel, cu... ... Eu sunt cazata la Hotel "Zenit" din Mangalia, si am observat ca plaja nu arata extraordinar.
La un hotel de o stea, pentru sase zile o persoana trebuie sa plateasca 99 de lei, pentru doua stele va costa 119 lei, in timp ce la un hotel de trei stele tarifele sunt de 149 de lei.
Voyager 1 si Voyager 2 au survolat deja planetele Jupiter, Saturn, Uranus, Neptun si 48 dintre satelitii acestora. ... Misiunea initiala a acestora era de a studia planete ca Jupiter, Saturn, Uranus si Neptun, sarcina indeplinita in 1989.
din Constanta, a venit si randul SC Neptun Olimp S. ... Celalalt nume nou din conducerea Neptun Olimp, Maria Madalina Mustata, este prim-vicepresedinte SIND Romania si face parte si din conducerea SC Turism Covasna S.
Presedintele Traian Basescu se afla pe litoral, seful statului petrecand cateva ore, joi seara, cu familia la o terasa din statiunea Neptun, transmite corespondentul MEDIAFAX.
Locurile de cazare de pe litoralul romanesc pentru sezonul estival 2008 vor fi contractate in septembrie, la Mamaia si Neptun, in cadrul Bursei Litoral, organizata de Asociatia pentru Promovarea Turismului, Litoral.
Daca se va confirma o descoperire comerciala, dezvoltarea ulterioara a perimetrului Neptun va avea un impact industrial, social si economic pozitiv semnificativ asupra Romaniei, considera reprezentantii Petrom.
Acoperisul cladirii de patrimoniu care a gazduit Baile Imperiale Neptun s-a prabusit. ... Ansamblul Bailor Neptun se inscrie in contextul urbanistic al zonei Cazinoului, care constituie cel de-al doilea nucleu istoric al localitatii, realizat in a doua jumatate a secolului al XIX-lea.
Hotel Cleopatra 4* din Saturn dispune acum de 554 de locuri, repartizate in 253 de camere duble si 24 de apartamente, de un SPA elegant si de o sala de conferinte cu o capacitate de100 de locuri.
Daca avem in vedere ca numai in 2004 s-a cheltuit pentru cazare in medie 700 de milioane de lei vechi pentru un deputat cazat la hotel si 224 de milioane de lei pentru unul care a optat sa stea „in alte spatii“ ar fi fost mai rentabila construirea unui hotel din temelii decat continuarea colaborarii cu Hotel Bucuresti.
google-analytics.com